Killswitch Engage: „The Signal Fire” videoclip nou

313 vizualizări

„Atonement”, cel mai nou album Killswitch Engage, a fost lansat pe 16 august. Acum că am avut timp să digerăm fiecare piesă, „The Signal Fire” revine cu un videoclip nou alături de fostul vocalist al formației, Howard Jones, care l-a înlocuit pe Leach în perioada 2002-2012.

Se știa de mai bine de un an că Jones va apărea pe acest album, când Jesse Leach a postat o fotografie alături de Jones și chitarisul Adam Dutkiewicz pe instagram, oferind indicii despre o colaborare pentru viitor.

Despre videoclip, Leach spune: Acest videoclip e o dovadă de solidaritate și unitate. E pentru fani și e un testimonial pentru toți cei care-l văd. Consider că e un mesaj important în zilele noastre – nu doar pentru noi ca trupă și pentru fanii noștri, ci pentru toată umanitatea. E o chemare la compasiune și înțelegere. Există putere în unitate.

Procesul acestui videoclip a fost o experiență minunată; doar noi cu noi, vorbind și distrându-ne. Ian McFarland a făcut o treabă genială în a capta vibe-ul și energia noastră.

Howard Jones continuă: A fost ca o altă zi amuzantă la birou. Mâncare bună, multe discuții despre wrestling și noi toți stând împreună și lucrând puțin. Felicitări lui Ian McFarland pentru că, datorită lui, filmările au fost extraordinare. Ziua a fost toată numai zâmbete – cu puțin metal.

Imagini pentru killswitch engage atonement
01. Unleashed 02. The Signal Fire 03. Us Against the World 04. The Crownless King 05. I Am Broken Too 06. As Sure as the Sun Will Rise 07. Know Your Enemy 08. Take Control 09. Ravenous 10. I Can’t Be the Only One 11. Bite the Hand That Feeds

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*