Kings of Leon a lansat piesa „Waste A Moment”

1, 2, 3…uhmm, da, 3 ani au trecut de când cei de la KINGS OF LEON și-au lansat ultimul album „Mechanical Bull” (2013). Chiar și așa însă, 3 ani nu înseamnă foarte mult (comparativ cu alte formații, desigur), mai ales dacă luăm în calcul că băieții vor veni toamna acesta cu ceva nou. Și sunt pe bune puși pe treabă, căci chiar zilele acestea au lansat și o piesă nouă, și anume Waste A Moment”, extrasă de pe viitorul EP ce va fi lansat pe 14 octombrie via Columbia Records.

Cel de-al 7-lea album al trupei se numește WALLS și a fost în registrat în Los Angeles alături de producătorul Markus Dravs (Coldplay, Arcade Fire ), titlul acestuia fiind acronimul pentru „We Are Like Love Songs”.

Întrebat fiind în ce fel de relații se mai află membrii trupei, solistul  Caleb Followill a declarat pentru NME că aceștia au devenit mai mult parteneri de afaceri, prietenia care îi lega între ei dispărând, la fel și spiritul de familie:

„[…] nici nu mai ieșim împreună. Ne vedem doar cu o oră jumătate înainte de fiecare concert. Ne-am dus prea departe fiecare în direcția sa…”, a spus Followill.

Acestea fiind spuse, ok, album nou, dar cu așa relație între ei…concert în România, oare, pe când posibil?

„We Are Like Love Songs” tracklist:

„Waste A Moment”
„Reverend”
„Around The World”
„Find Me”
„Over”
„Muchacho”
„Conversation Piece”
„Eyes On You”
„Wild”
„WALLS”

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*