Kirk Hammett face dezvaluiri despre obsesia lui pentru HORROR

Foarte multi rockeri au experimentat de-a lungul timpului cu veleitatile lor scriitoricesti. Fie au publicat autobiografii, ca recentele „Heroin Diaries” ale lui Nikki Sixx, fie s-au axat pe obsesiile care le-au guvernat viata si au scris un tratat despre acestea, ca Kirk Hammett cu volumul sau „Too Much Horror Business”.

In carte, Kirk detaliaza pasiunea lui pentru tot ceea ce inseamna „horror”, de la monstri, la obiecte-cult dedicate iubirii lui pentru genul intunecat. Volumul are 228 de pagini si va fi lansat in luna octombrie a acestui an. Comanda-l in avans de AICI.

Iata ce a spus Kirk despre pasiunea sa insatiabila pentru horror:

Iubesc tot ce inseamna horror de la varsta de 5 ani. Inca de pe atunci am inceput sa colectionez obiecte. Pe la 14 ani, insa, am descoperit muzica si aceasta a inceput sa-mi domine viata. Cu toate acestea, nu am renuntat la dragostea mea pentru horror. Este ceva obsesiv de care nu ma pot desprinde. Inca astept sa ma maturizez si sa depasesc aceasta pasiune, dar nu cred ca am vreo sansa. Cand ii vad pe copiii mei ca se joaca frumos cu Lego-uri, ma intorc in timp la clipele cand ma jucam cu monstruletii mei. Zilele trecute m-am uitat la ‘Bride of Frankenstein’ cu micutii mei, si le-a placut enorm filmul„, a declarat Kirk pentru San Francisco Chronicle.

Pe langa volumul sau, Kirk va lansa si niste jucarii de inspiratie horror. Acestea vor purta numele de Kirk Von Hammett Toys si sunt dedicate adevaratilor fani ai celebrilor monstri care impanzesc povestile sinistre care ne plac si noua atat de mult.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*