Korpiklaani -„Henkselipoika” (videoclip nou)

Finlandezii de la KORPIKLAANI (foto) au lansat un videoclip nou pentru piesa „Henkselipoika”, realizat de regizorul Markku Kirves. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Piesa este extrasă de pe viitorul material discografic al trupei intitulat „Kulkija”, album ce va fi lansat oficial în data de 7 septembrie 2018, via Nuclear Blast Records. Albumul, ce va conține 14 piese cu o durată de aproximativ 71 de minute, este cel mai lung disc compus de trupă până la momentul actual. „Kulkija” a fost produs alături de Janne Saska, cu care Korpiklaani a lucrat pentru prima dată în carieră și a fost înregistrat în Sound Supreme Studios din Finlanda. De mastering s-a ocupat Svante Forsback (Rammstein), iar coperta a fost realizată de Jan Yrlund, care în trecut a mai lucrat cu nume precum Manowar sau Battle Beast.

Pe scurt, solistul Jonne Jarvela a descris materialul astfel: „Nu am fost niciodată satisfăcuți cu rezultatul final așa cum am fost acum cu Kulkija. Am încercat să fim cât mai naturali. Albumul este o călătorie care vă va face să vă simțiți bine”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*