Krypton sustine cateva concerte in Ardeal

428 vizualizări

Turneul national de lansare a albumului “O parte din noi” al trupei Krypton Unplugged, alcatuita din Gabi “Gurita” Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola), continua in acest week-end in Ardeal – joi, 12 decembrie, la Brasov – Club Maidayi, ora 21; vineri, 13 decembrie, la Deva – Old House, ora 22; sambata, 14 deembrie, la Lupeni – Pub Valahia, ora 20,30.

Albumul contine 12 piese – extrase in principal de pe albumele “Fara teama” si “Lanturile”, care au consacrat trupa Krypton – prezentate acum intr-un sound acustic, ce demonstreaza cat de generos este rockul, prin diferitele sale maniere de interpretare.

”In acest week-end vom fi alaturi de fanii din Ardeal – Brasov, Deva, Lupeni. Ne-am propus sa ajungem pe parcursul acestui turneu acasa la voi, fanii nostri din intreaga tara, pentru a canta impreuna piese scrise in urma cu 20 de ani, carora le-am dat o ’haina’ unplugged” – spune Eugen Mihaescu.

“In concertele pe care le-am sustinut de cand am inceput turneul, am remarcat ca piesele de pe acest album nu sunt doar ’O parte din noi’, ci si o parte din voi, publicul nostru, caruia am reusit sa-i transmitem emotie, indiferent ca vorbim despre fanii din anii ’90 sau despre tineri care acum ne descopera muzica. Abia asteptam sa ajungem la voi, in Ardeal!” – spune Gabi “Gurita” Nicolau.

Albumele „Fără teamă” şi opera rock „Lanţurile” au pozitionat trupa Krypton in perioada ’90-‘94 printre primele 5 trupe rock din Romania.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*