Krypton Unplugged continua turneul prin tara

343 vizualizări

Krypton Unplugged – Gabi “Gurita” Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) – continua turneul de promovare a albumului “O parte din noi”.

Dupa concertul de lansare care a avut loc in Bucuresti, pe 21 si 22 iunie trupa va fi la Sibiu, la evenimentul Transilvania Tattoo Expo, unde va sustine concerte incepand cu ora 20, la Casa de cultura.

Krypton Unplugged propune, prin acest album, o incursiune printre piesele extrase in principal de pe albumele “Fara teama” si “Lanturile”, care au consacrat trupa Krypton in perioada ’90-’94, acum prezentate cu un sound inedit, acustic.

Acest album reprezinta un mare pariu castigat pe care l-am pus împreuna cu ‘Gurita’ atunci cand am hotarat sa ‘nastem’ acest proiect. Piesele suna foarte bine în varianta voce, chitara si viola”, a declarat Eugen Mihaescu.

Prin lansarea acestui album deschidem drum drept catre ceea ce ne dorim cu totii, o apropiere de public. Acum sustinem concerte in tara pentru promovarea albumului si ne dorim ca amprenta muzicii noastre sa ramana în sufletele fanilor”, a afirmat Gabi ”Gurita” Nicolau.

Pentru mine este o onoare sa ma aflu alaturi de doi muzicieni consacrati, e cea mai frumoasa realizare a mea de pana acum, pentru ca numele Krypton este un nume cu rezonanta in rockul romanesc”, a spus Teodora Dragomirescu.

Înaintea lansarii de la Bucuresti, Krypton Unplugged a fost într-un turneu de promovare a albumului prin trei tari europene – Belgia, Luxembourg si Franta – turneul „O parte din noi”, organizat de RoArt si Tous pour l’Europe.

In perioada ’90-‘94 trupa Krypton s-a pozitionat printre primele 5 trupe rock din Romania, adoptand un stil neo clasic rock metal, iar albumele „Fara teama” si opera rock „Lanturile” au adus foarte multi fani trupei.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*