Kurt Cobain (Nirvana) încă trăiește?

4.123 vizualizări

…conform sugestiilor celor de la Daily Mail, se pare că da!
Bineînțeles, totul este doar o teorie a conspirației, care nu  a făcut altceva decât să stârnească comentarii ironice de pretutindeni, dar mai ales din partea celorlalți membrii ai trupei NIRVANA.

Întreaga poveste a pornit după ce unul din fanii lui Kurt Cobain, Ramiro Saavedra, a fost văzut într-un video shareuit online în care cânta una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, „Come as you are”.

Și cum asemănarea dintre Ramiro și Kurt din punct de vedere al înfățișării este destul de vizibilă, „știrea” a fost preluată imediat de Daily Mail, întărind teoriile conspirației conform căreia Kurt Cobain de fapt și-ar fi înscenat moartea și ar fi fugit în Peru, unde a continuat să cânte la chitară. Însă ce nu au observat ceilalți e că, de fapt, Ramiro Saavedra cântă la chitară cu mâna dreaptă, în timp ce cu toții știm că solistul trupei Nirvana era stângaci.

Și pentru că astfel de teorii ne amuză nu numai pe noi, ci și pe foștii membrii ai trupei, aceștia au postat chiar și un mesaj pe pagina oficială de Facebook, destul de…sarcastic, am spune:

kurt-cobain-alive

sursă foto: www.billboard.com


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*