Lansare Psychedelicious  // Concert Mother Engine [GER]  // Control

459 vizualizări

Avem o veste bună pentru iubitorii de stoner, psychedelic & co: HC RO dă startul unor noi serii de concerte, odată cu lansarea platformei de evenimente Psychedelicious.

Sărbătorim primul eveniment Psychedelicious alături de nemții de la Mother Engine. Concertul va avea loc duminică, 29 octombrie în Control Club, warm-up și after party cu Patricia .

Artowrk: Costin
Booking: HC RO

INTRARE LIBERĂ

Program:
19:30 – Warm-up /w Patricia
20:30 – Mother Engine
21:30 – After-Party /w Patricia (Front Control / Sala Mica)

** Mother Engine **

Plauen – Germany
Record Label – Gebrüder Schall
https://www.facebook.com/MotherEngineRock/
https://motherenginerock.bandcamp.com/

Trio-ul Mother Engine experimentează cu rock-ul instrumental influențat de stoner și post-rock, precum și de ritmuri psihedelice din anii ’60 și ’70.
După două albume, “Muttermaschine” (2013) și „Absturz ” (2015), și apariții la multe dintre cele mai importante festivaluri din scena europeană, precum Stoned from the Underground, Freak Valley Festival, SonicBlast Moledo, Into the Void sau Rotormania, Mother Engine au lansat toamna aceasta al treilea album de studio , intitulat „Hangar”.

Trupa se află momentan în turneul de promovare al noului album, care va dura șase săptămâni și se desfășoară în întreaga Europă.

Psychedelicious este un nou concept de evenimente care promovează stoner-ul, psychedelic-ul și toate subgenurile acestora. Acest concert marchează lansarea noii platforme, care face parte din grupul 7inc.

 

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*