As I Lay Dying confirmă noul album „Shaped by Fire”

Luna trecută, pe siteul Nuclear Blast a apărut și a fost șters imediat un vinyl al noului material marca As I Lay Dying, purtând numele „Shaped by Fire”. Din fericire, acum totul e oficial: albumul apare pe 20 septembrie, așa cum era și înainte programat. Evident, am avem și o piesă nouă:

Albumul va conține „My Own Grave” și „Redefined”, single-ul lansat recent alături de Jake Luhrs (August Burns Red).

„Shaped by Fire” e primul material al formației de la ieșirea din închisoare a vocalistului Tim Lambesis. Lambesis a plătit 1000 de dolari unui polițist din San Diego să pretindă că e un asasin și să-i omoare soția. A pledat vinovat și a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

În 2018 Lambesis a revenit pe scenă când a apărut și single-ul „My Own Grave”, apoi și-a cerut scuze într-o postare lungă pe pagina de Facebook a formației.

Suntem extrem de recunoscători că am rezolvat cele mai grele momente din istoria noastră. Capitolul trecut al călătoriei noastre a fost unul plin de suferință și durere, iar anii care au urmat ne-au găsit pe căi diferite – căi care au dus la dezvoltare și vindecare. Scopul comun As I Lay Dying este de a împărtăși un mesaj de speranță pentru toată lumea prin muzică puternică. Apreciem extrem de mult tot sprijinul familiei, prietenilor și fanilor.

Suntem onorați să ne unim forțele cu Nuclear Blast Worldwide pentru lansarea noului album, „Shaped by Fire”. Contribuția lor la scena de muzică heavy e incredibilă fără îndoială și suntem mândri să-l numim „acasă”. Suntem recunoscători pentru sprijinul și entuziasmul lor și împreună abia așteptăm să lansăm cel mai bun album AILD de până acum!

Pe lângă anunțul lansării, ne bucurăm să vă împărtășim și un videoclip pentru title track-ul „Shaped by Fire”. În timp ce din punct de vedere al versurilor e înrudită cu „My Own Grave și „Redefined”, în această piesă explorăm un teritoriu muzical diferit pentru a-l încorpora în sound-ul nostru. Îi mulțumim regizorului Mathis Amell, întregii echipe de filmare și actorilor care au contribuit la acest videoclip.

01. „Burn To Emerge” 02. „Blinded” 03. „Shaped by Fire” 04. „Undertow” 05. „Torn Between” 06. „Gatekeeper” 07. „The Wreckage” 08. „My Own Grave” 09. „Take What’s Left” 10. „Redefined” 11. „Only After We’ve Fallen” 12. „The Toll It Takes”

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*