„Make America Hate Again”, noul single Thy Art Is Murder + videoclip

Data de 26 iulie aduce cu ea și următorul album al formației deathcore Thy Art Is Murder. „Human Target” e al cincilea album de studio al formației și se lansează prin Nuclear Blast și Human Warfare (Australia și Noua Zeelandă).

Al trilea și cel mai recent single extras de pe album e „Make America Hate Again” și-l puteți asculta mai jos. „Death Squad Anthem” și „Human Target” sunt celelalte două single-uri deja lansate.

Dacă vă sună cunoscută partea cu „Make America Hate Again” și v-a dus cu gândul la politică, ați nimerit-o. Despre această chestiune, chitaristul Andy Marsh spune: „Chiar dacă ne identificăm ca fiind mai mult o formație de stânga, această piesă n-a fost scrisă ca să-i atace pe cei care sunt de partea dreaptă a sferei politice. E mai mult un comentariu adus la tacticile folosite de ambele campanii în cea mai recentă alegere prezidențială din Statele Unite. Aceste războaie sociale nu fac nimic altceva decât să pună oamenii să se urască între ei.”

1. Human Target 2. New Gods 3. Death Squad Anthem 4. Make America Hate Again 5. Eternal Suffering 6. Welcome Oblivion 7. Atonement 8. Voyeurs Into Death 9. Eye For An Eye 10. Chemical Christ

„Setea de sânge a spectatorului politic armat cu Fox, CNN și un iPhone a fost oprită de o dezbatere agresivă și o propagandă radicală falsă mascate ca știri, unde ambele părți au încercat să provoace ceva. Identitatea politică s-a răspândit ca focurile sălbatice din California, arzând oamenii până unii au rămas roșii și unii albaștri,” continuă Marsh. „Liderii polarizatori ca Trump sunt, în mare parte, rezultatul a ceea ce am devenit: deconectați.”

Albumul „Human Target” a fost produs, mixat și masterizat de Will Putney la Graphic Nature Studio din Belleville, New Jersey. Coperta albumului e o pictură a lui Eliran Kantor, artist care a colaborat cu Hatebreed, Testament, Sodom sau Iced Earth.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*