Masterplan incepe lucrul la noul album

Formatia germana de power metal MASTERPLAN va intra in studioul chitaristului si creierului formatiei, Roland Grapow (ex Helloween), din Slovacia in acest weekend pentru a incepe inregistrarea unui nou album ce va fi lansat in martie 2013. Tobele pentru acest CD vor fi asigurate de muzicianul ceh Martin "Marthus" Ĺ karoupka de la Cradle Of Filth.

Grapow a declarat: "Tocmai m-am intors din Hamburg acum doua zile de la sesiunea finala alaturi de Axel [Mackenrott, clape] din studioul sau, pentru noile noastre piese. Asta inseamna ca am terminat cu compusul, in sfarsit. Saptamana aceasta doar ne pregatim pentru sesiunea de inregistrari de duminica. Martin vine in studioul meu din Slovacia si vom incepe sa inregistram tobele de luni incolo.".

El a continuat, "Avem scrise 20 piese care sunt, desigur, cele mai bune pe care le-am compus bla bla haha; E posibil sa alegem 13 sau 14 piese pana la final si, sa fiu sincer, suntem foarte multumiti de rezultat! Magia noastra este inca acolo.".

"In septembrie voi finaliza treaba cu chitara si bassul iar vocea va fi inregistrata in noiembrie. Axel inregistreaza clapele in studioul sau din Hamburg, urmand a mixa in decembrie. Planuim sa terminam albumul in ianuarie."

"Si da, avem in plan sa plecam in turneu in acest timp… poate facem o surpriza mare alaturi de alte trupe celebre… Tineti-va degetele incrucisate!"

Ultimul album Masterplan, "Time To Be King", a fost lansat pe 21 mai, 2010 prin AFM Records. Primul single de pe CD, "Far From The End Of The World", a fost lansat pe 16 aprilie, 2010.

(Andrei-Ciprian Iliescu)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*