MIKE’S DEAD a lansat videoclip nou

MIKE'S DEAD a lansat videoclip nou
MIKE'S DEAD a lansat videoclip nou

MIKE’S DEAD a lansat videoclip nou „God’s Image”.

MIKE’S DEAD combină sound-ul unor grupuri legendare de nu-metal/hard rock cu sonorități electronice și cu trap. Rapper-ul și producătorul american MIKE’S DEAD și-a găsit propriul drum ca artist cu mai multe fațete.

Artistul solo de rap-rock industrial MIKE’S DEAD a lansat un nou videoclip pentru „God’s Image” prin Hopeless Records. Piesa tratează relația personală a artistului cu religia și, judecând după piesa în sine si după videoclip, aceasta pare a fi o relație personală foarte încordată.

Videoclipul este încărcat cu imagini religioase, inclusiv o poveste despre MIKE’S DEAD jucând un predicator și un altul cu el înfățișându-l pe Isus murind pe cruce.

MIKE’S DEAD a declarat despre melodie și despre videoclip: „ God’s Image este cea mai grea și mai intensă piesă pe care am produs-o vreodată. În mod normal, nu îmi prefațez melodiile, dar acum simt nevoia sa o fac. Acest cântec acoperă în mod special experiențele mele personale de viață și relația mea cu religia. Scopul meu nu a fost să creez un discurs. Am încercat sa deschid o conversație despre un subiect care este adesea greșit înțeles și care este extrem de sensibil.”

MIKE’S DEAD se află în mijlocul unui turneu nord american și încă nu a anunțat concerte în Europa.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*