The Mono Jacks lansează noul single, Undeva

The Mono Jacks by Cristina Oltean @Expirat
The Mono Jacks by Cristina Oltean @Expirat

Astăzi, 13 ianuarie, The Mono Jacks lansează noul single, Undeva. O piesă modern rock mid-tempo, ce culminează într-un wall of sound captivant, Undeva vorbește despre frământările fiecăruia dintre noi și căutarea unui sens. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming, iar la ora 17:00 a avut loc premiera pe canalul de YouTube al trupei, precedată de un Q&A cu membrii formației.

Undeva este despre frământarea fiecărui om, despre căutarea unui sens. Deși nu mergem cu toții în aceeași direcție, și chiar dacă avem întrebări diferite, cu toții căutăm câte ceva. Într-un fel, Undeva se leagă foarte bine de Aici Acum. Cel mai probabil așa le vom prezenta și pe album, una după cealaltă, ca două piese ce fac parte din același film.” declară Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Piesa face parte din noul album The Mono Jacks, programat pentru lansare în luna martie 2023. Versurile cântecului Undeva sunt semnate de Doru Trăscău, înregistrările au avut loc la UNDA Recording cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Cristian Varga

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-Ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit, Now In Stereo, în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. 

 Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – Un sfert de secundă, Infinit și 1000 de DA, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*