Moonspell și Rotting Christ revin la București

Turneul susținut de Moonspell și Rotting Christ în Europa se oprește la București pe 16 noiembrie 2019, în Club Quantic. Biletele costă în presale 70 de lei.
Evenimentul este organizat de Rock Culture și a fost anunțat pentru prima dată aseară, la Posada Rock Festival 2019, cu ocazia concertului Moonspell.

Comunicatul oficial al evenimetului:

Regii portughezi ai Darkmetal-ului: MOONSPELL și pionierii Black/Darkmetal-ului grecesc: ROTTING CHRIST își unesc puterile pe 16 noiembrie la Quantic, pentru a da o nouă definiție întunericului.

Spectacolul din București face parte din turneul european pe care cele două trupe legendare îl vor face în această toamnă în mai mult de 25 de țări, peste 50 de orașe.

Moonspell: „Suntem nerăbdători să plecăm în această călătorie europeană epică împreună cu frații noștri din sud: Rotting Christ. Vom avea în sfârșit posibilitatea să prezentăm pe scenă întreaga producție a albumului 1755 și vom putea să ne întâlnim din nou cu fanii români”

Sakis, Rotting Christ: „În numele formației anunț cu mândrie că, în cadrul celui mai lung turneu european pe care l-am făcut vreodată, vom putea să vă prezentăm noul nostru album The Heretics pe 16 noiembrie, la București, alături de vechii noștri prieten de la Moonspell. NON SERVIAM”

Europa Under the Spell!!!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*