Motoract pregătește turneul de toamnă

Formația Motoract (Motorhead tribut band) pregătește un turneu de toamnă și anunță un prim concert la Soho Music Hall, din Bistrița. Întâlnirea cu fanii bistrițeni este programată pentru data de 7 octombrie, iar biletele s-au pus în vânzare pe AmBilet.ro. În deschidere, vor cânta bistrițenii de la MAAD.

Din dragoste pentru Lemmy&CO, pentru rock-ul adevărat al fabuloasei formații Motorhead, trei băieți din cei patru componenți ai trupei ACT au înființat, în anul 2009, Motoract – singura trupă din România tribut Motorhead, recunoscută oficial de managementul lor în 2012. Motoract, alături de alte 15 trupe din toată lumea au apărut, timp de trei ani, pe site-ul oficial Motorhead, la rubrica „Tribute Bands”.

De-a lungul vremii, componența Motoract a suferit multe schimbări, constanta fiind basistul/vocalist George Costinescu alături de care foștii sau actualii membri ai trupei au reușit să bucure, uneori să uimească, dar mereu să înflăcăreze inimile a mii de fani… sau viitori fani ai muzicii Motorhead.

Motoract este:
George Costinescu – voce/bas
Mădălin Muntean – tobe/voce
Daniel Carol Ioniță – chitară/voce


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*