Myrkur – „Måneblôt” (piesă nouă)

499 vizualizări

MYRKUR, proiectul multi-instrumentistei daneze Amalie Bruun (foto), a dezvăluit o piesă nouă extrasă de pe viitorul material discografic, „Måneblôt”, pe care o puteți asculta mai jos.

Single-ul a fost extras de pe viitorul material discografic al proiectului, intitulat „Mareridt”, ce va fi lansat în data de 15 septembrie 2017, via Relapse Records. De asemenea, acesta va fi realizat în colaborare cu producătorul Randall Dunn ( Earth, Sunn O))), Boris, Wolves In The Throne Room).

„Am petrecut ultimul an pregătind piesele noi pentru acest album și alegând care dintre ele ar trebui să vadă lumina zilei”, a declarat artista. „Am mers pe o abordare diferită în procesul de creație, față de cel pe care l-am ales odată cu primul album”.

Noul album va conține câțiva invitați speciali, care urmează a fi anunțați, dar și mai multe instrumente, precum nyckelharpa, vioară, mandolină sau tobe folk.

Cântăreaţă şi fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinţa de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat în 2014 cu EP-ul „Myrkur”, produs în totalitate de către Amalie, şi i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records. Primul album de studio Myrkur, „M”, a fost lansat în 2015 şi a fost produs de către Kristoffer Rygg (Ulver), avându-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitară şi Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*