Nazareth – Castiga 4 invitatii la concert

Legenda rock NAZARETH, unul dintre cele mai importante nume al anilor ’70, revine in Romania pentru a sustine un concert pe data de 27 ianuarie 2012, cu ocazia aniversarii de 4 ani de Hard Rock Cafe.

Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971)."Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei, contine 11 piese noi si s-a bucurat de success in Europa, Asia si America de Sud. Balada "Love Hurts", care a facut inconjurul lumii, castigand Discul de Platina si ocupand prima pozitie in topurile din Europa si SUA, ramane, insa, preferata publicului, chiar si la 36 de ani de la lansare

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonaldâ’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.blt.ro

Categoriile de bilete disponibile sunt urmatoarele:
Categoria VIP – 400 Ron (intalnire cu trupa, poza, disc semnat de catre membrii trupei)
Categoria I – 120 Ron (loc la mese )
Categoria II – 90 Ron  (in picioare)

Trupa Nazareth a facut istorie in anii 70 cu piese precum Love Hurts si Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate tanarului pictor Catalin Achim, multiplu laureat al concursurilor nationale si internationale de profil. Trei dintre cei prezenti la concert vor pleca acasa cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate intr-o urna la intrare, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.    

In deschidere va evolua formatia Trooper.

Mai sunt disponibile bilete doar la 90 Ron!

CONCURS:
Poti castiga una din cele 4 invitatii (pentru o singura persoana), daca pana la data de 22 ianuarie 2012 intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi un mesaj prin care sa definesti trupa Nazareth in cateva cuvinte.

Data limita este 22 ianuarie 2012 iar castigatorii (alesi prin tragere la sorti) vor fi anuntati in data de 23 ianuarie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului!

Persoanele castigatoare sunt:

Marius Gabriel Pop
Ioana Fetic
Radu Ioanitescu
Catalina M. Chira

Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*