Negative Core Project lansează videoclipul piesei King

Negative Core Project- Artwork cover KING
Negative Core Project- Artwork cover KING

Trupa bucureșteană Negative Core Project lansează al doilea clip și single, King, de pe următorul album, pe 10 decembrie. 

King reprezintă regăsirea, într-un mod foarte brutal. Este rezultatul unei lupte interioare, iar câștigătorul nu e „the nice guy”. Dincolo de vibe-ul gangsta rock pe care am vrut să-l ilustrăm, am ales să nu complicăm lucrurile și să lăsăm oamenii să dea din cap cu noi, fără să-și stoarcă creierii la însemnătatea clipului. Un singur lucru e cert: Regele din interior e ceea ce alege fiecare pentru sine.”

Negative Core Project evoluează constant zvâcnindu-și compozițiile și sunetul. Această trupă aduce complexitate jocului cu un poliritm lin si breakdowns. Best Fest a fost primul test mare de mulțime și, după cum s-a putut vedea, l-au reușit, ducând la o evoluție naturală pe scena locală. Rockstadt Extreme Fest și Metalhead Meeting Fest s-au distrat de minune invitându-i și nu doar o dată. Astfel, comunitatea s-a adunat în jurul concertelor emblematice de la Question Mark Club (București) și festivalurile Something for the Core care se organizează de ani de zile, i-au primit mereu cu brațele deschise și i-au susținut. Napalm Death, Brujeria, Infected Rain, Jinjer, Thy Art is Murder și Fallujah sunt printre trupele pe care grupul a avut plăcerea să le întâlnească și cu care au împărțit scena.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*