Nick Cave & The Bad Seeds live la București!

346 vizualizări

Comunicat de presă
În data de 19 iunie 2018, Nick Cave & The Bad Seeds va concerta în premieră în România, în București, la Romexpo (parcarea A).

Nick Cave, pe numele adevărat Nicholas Edward Cave, este un artist rock australian, care și-a început cariera în anii 70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birtday Party).

În 1983, după destrămarea trupei The Birtday Party, Nick Cave își formează propriul grup,  Nick Cave & The Bad Seeds, care și-a propus să exploreze diverse genuri muzicale și să iasă din tiparele clasice.

Împreună cu The Bad Seeds, Nick Cave a realizat 16 albume de studio și 4 albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaționale, cea mai cunoscută fiind Where The Wild Roses Grow (cântată în duet cu Kylie Minogue).

Ultimul său disc, Skeleton Tree, apărut în toamna lui 2016, i-a dat posibilitatea lui Nick Cave să revină pe scenă și, în timpul turneului european ce se va desfășura în 2018, să ajungă în premieră și în România.

Cu această ocazie, publicul român va putea fi alături de un artist important al scenei rock mondială, care oferă publicului mai mult decât muzică: o stare emoțională intensă.

Preț bilete:
Diamond Circle – 250 lei
Golden Circle – 220 lei
Intrare generală – 160 lei

Organizatorii evenimentului sunt Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*