Nightmarion a lansat un single cu videoclip

Nightmarion

Pe data de 10 Noiembrie 2022, trupa suceveană Nightmarion a lansat un single însoțit de videoclip, pentru piesa Capăt de drum.  Piesă este realizată în colaborare cu Mihnea Blidariu de la Luna Amară.

Trupa povestește:  “După lansarea single-ului Terapie, ne-am hotărât să scriem un fel de copil spiritual al piesei. O continuare care să exprime tribulațiile individului de rând în fața foamei de putere și avuție a aristocrației… Astfel s-a născut piesa Capăt de Drum, o poveste despre încercare și renunțare, despre nevoi și inabilitatea de a le satisface în fața monolitului pe care îl reprezintă sărăcia.

“Videoclipul a fost realizat de Răzvan Lupașcu în colaborare cu Leea Moraru și a fost filmat în clubul Quantic, în deschiderea concertului Luna Amară.

Trupa Nightmarion s-a înființat in vara anului 2014.  Formația suceveană îi are în componență pe Adrian Jureschi – voce, Alex Florea – chitară, Mihnea Michitei – chitară, Alex Tipa – bas și Cosmin Manolache – tobe. Aceasta îmbină stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitară alcătuind un peisaj alternative metal. Trupa a cântat la diferite festivaluri din țară, printre care amintim: Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier sau Zilele Nordului. De asemenea, au cântat în deschiderea unor trupe mari precum Vița de Vie, Luna Amară, Coma sau Bucovina. Nightmarion poate fi ascultată pe toate platformele de streaming precum: Spotify, iTunes sau Google Play.

Capăt de Drum
Nightmarion- Capăt de Drum

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*