The Ocean Collective – „Permian: The Great Dying” (piesă nouă)

253 vizualizări

Germanii de la THE OCEAN COLLECTIVE (foto) au anunțat lansarea unui nou material discografic. Pe lângă detaliile publicate, formația a lansat și un single, „Permian: The Great Dying”, pe care îl puteți asculta mai jos.

Noul album de studio se va intitula „Phanerozoic I” și va fi lansat în data de 2 noiembrie 2018, via Metal Blade Records/Pelagic Records. Coperta discului poate fi găsită și ea mai jos, alături de tracklist.

Robin Staps, liderul formației, a povestit despre conceptul din spatele noului single: „Aproximativ 90% din vietățile de pe Pământ au fost eliminate la finalul perioadei Permian, acum 250 de milioane de ani. Cel mai probabil acest eveniment a fost cauzat de o creștere a activității vulcanice, ceea ce a avut ca rezultat creșterea încălzirii globale cu aproape cinci grade și apariția gazului metan în atmosferă”.

„Nu putem să nu punem în balanță ceea ce se întâmplă astăzi, fiindcă are același efect devastator. Ceea ce s-a întâmplat în timpul Permian se poate întâmpla din nou în câteva sute de ani”.

Partea a doua a acestui album va fi lansată, de asemenea, potrivit celor de la The Ocean Collective, în anul 2020.

Tracklist:

01. The Cambrian Explosion
02. Cambrian II: Eternal Recurrence
03. Ordovicium: The Glaciation Of Gondwana
04. Silurian: Age Of Sea Scorpions
05. Devonian: Nascent
06. The Carboniferous Rainforest Collapse
07. Permian: The Great Dying

Fotografia postată de Wild Thing Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*