OCS/ 16.05.2013, Club Control, Bucuresti

585 vizualizări

Formatia Omul Cu Sobolani a lansat ieri, 16 mai 2013, videoclipul piesei „Visule”, feat. Mc Bean. Dupa ce fanii au vizionat productia (regizata de Hypno), s-au bucurat de un concert energic marca OCS. Evenimentul a avut loc in Club Control si a inceput in jurul orei 23:00 cand Dan Amariei (voce) a pasit nonsalant pe scena si a prezentat clipul.

Muzicianul are marele har de a fi extrem de simpatic si de tonic, mai ales prin stilul informal de a se adresa fanilor. Se vede ca trupa activeaza de mult timp pe scena alternativa din Romania si ca si-a format un public dupa chipul si asemanarea sa -lejer, cu pofta de viata si fara complexe inutile.

Am facut un clip. Sper sa va placa sau ceva de genul. Mda. Whatever„, le-a spus Dan fanilor, din pozitia de maestru de ceremonii. Si bineinteles ca ne-a placut.

Atat melodia cat si videoclipul sunt foarte bune. Colaborarea cu rapperul autohton Bean – un tip la fel de simpatic si tonic ca restul baietilor din OCS – aduce o gura de aer proaspat in rockul romanesc, care pare sa se fi blazat in ultimii ani.

Din punct de vedere al bucatii, aceasta are potential major de hit, este contagioasa, ti se lipeste de creier si are un beat dement. Distorsiunile minimaliste impreuna cu refrenul molipsitor: „Cine viseaza si lasa, Karma o sa-l pedepseasca” fac din „Visule” piesa „IT” a sezonului.

Videoclipul este la fel de binevenit, intrucat are un story, lucru destul de rar zilele acestea. El prezinta povestea unui tanar tulburat de vocile pe care le aude in mintea lui si care il hartuiesc, nelasandu-l sa-si traiasca viata. Mesajul melodiei este unul destul de criptic, asa cum ne-a obisnuit Omul Cu Sobolani. Este visul un blestem, sau o binecuvantare? O calauza reala, sau ceva care ne rataceste? Caci, dupa cum spune cantecul: „daca nu-ti faci visul, si-l face altul cu tine„.

Dupa ce publicul a „devorat” vizual si auditiv prima proiectie a clipului, a urmat o a doua, ceruta cu vehementa de fani, care, la final, au avut o reactie la fel de masiva. A inceput concertul, inceput in forta cu „Dezorientat”. A urmat „Stanga”, „Razna”, „Cineva sa ne aduca vara inapoi” si „Xcelent”.

Trebuie sa ii felicitam pe fanii trupei pentru modul in care stiu sa se manifeste cand participa la concertul formatiei favorite. Acestia chiar traiesc muzica, cunosc versurile si se dedau la sesiuni zapacite de semi-pogo antrenant si de sange-calitor.

OCS a facut un periplu cuprinzator prin toata discografia formatiei, interpretand „Oda (In Piata Romana)”, „Doua beri goale” si „Cine e de vina”. Reactiile publicului au fost de-a dreptul extaziate cand trupa l-a urcat pe scena pe Bean, imbracat in outfitul specific genului sau favorit de muzica. Modest si cu bun-simt, artistul a fost coplesit de incantarea fanilor. A urmat prestatia live a piesei „Visule”, care a stimulat auditoriul si mai mult la zbenguiala. Admiratorii trupei deja stiau pe de rost versurile piesei.

La bis, OCS a mai cantat „Nu incerca asa ceva acasa” si „Copilul rebel”, dupa care a mai urmat o tura ceruta cu frenezie de „Visule”. Practic, fanii au reclamat doua bisuri ale acestui cantec, ceea ce dovedeste cat de apreciat a fost. Ceva ne spune ca melodia va fi hitul alternativ al verii.

La final, baietii si-au luat ramas-bun de la fani, care nu mai voiau sa plece din fata scenei si au stat sa mai vada de cateva ori proiectia videoclipului. Ii felicitam pe cei de la OCS pentru un eveniment foarte reusit si le uram mult noroc in promovarea noului clip. Urmareste productia mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*