Onenightstand participă la Retro Rock II

Onenightstand

După cum s-a anunțat deja, pe 07.07.2021 la Quantic Pub din București se va desfășura Retro Rock II – ediția 2021 (eveniment cu public) ce vine să aducă în atenția melomanilor noi piese din perioada anilor ’60 – ’70 – ’80, interpretate de artiști din diferite generații, iar printre aceștia se numără și sibienii de la Onenightstand.

„Pentru noi experienta Retro Rock este una foarte inedită. Ne-am bucurăt să participăm la ediția din acest an, prezentând varianta noastră, în haine noi, puțin mai nervoase a piesei clasice Logica Timpului de la Pro Musica. Ne-am bucurat de colaborarea cu Ilie Stepan, care a supravegheat procesul, împreună aducând piesa în varianta nouă 2021. Pe 7 iulie, la Quantic vom mai cânta și Cine ești tu oare?  al trupei Compact, un alt clasic al rock-ului românesc, pentru că am vrut să readucem aminte și de piesele mai țn van ale formatiei clujene”, a declarat formația Onenightstand.

Retro Rock este un proiect Tribut apărut în martie 2020, în care muzicienii pop-rock români din mai multe generaţii reînregistrează piese de rezistență din istoria muzicii românești. Un omagiu întemeietorilor, în vremuri de cumpănă pentru artiștii români.

Și pentru că finanţarea oferită de Ministerul Culturii pentru Retro Rock 2021 nu acoperă toate costurile (închiriere locație, sunet, producție și procesare video), suntem nevoiți să apelăm la generozitatea și sprijinul vostru prin această campanie de crowdfunding.

Iulian Mugurel Vrabete (Holograf) a transmis un mesaj, disponibil mai jos:

Tot proiectul se va finaliza cu un documentar ce va ajunge la sufletul fanilor prin intermediul internetului si al posturilor de televiziune.

Dacă te regăsești în muzica anilor 60-70-80-90, dacă ți-a plăcut ce am realizat la prima ediție Retro Rock, atunci este momentul să vii alături de noi și să ne sprijini. Suportul tău contează! https://www.sprijina.ro/cauze/retro-rock-2021

Eveniment hidratat de Domeniile Sâmburești Aqua Carpatica
Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii
Organizator: Promusic Events & Maximum Rock


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*