Orbit Culture a lansat noul single, From The Inside

Orbit Culture
Orbit Culture

Trupa Orbit Culture din Suedia a lansat un nou single, From The Inside. Piesa este preluată de pe viitorul album, intitulat Descent, care urmează să fie lansat pe 18 august. 

Niklas Karlsson (chitară/voce) afirmă: „De la început, începând cu etapa de scriere și demo a acestui album, toți am simțit că această piesă este specială. Este oarecum o melodie melancolică, dar cu multă duritate care funcționează bine peste chitara atmosferică. Intro-ul se potrivește perfect, la fel versurile și refrenul. Este doar una dintre acele melodii care combină toate elementele acestui album într-un o singură piesă”.

El continuă: „Versurile conțin multe metafore care vorbesc despre faptul că nu te integrezi cu adevărat și că te confrunți cu prostiile vieții de zi cu zi. Am asemănat singurătatea cu a fi lăsat afară în frig, iar asta, în mare parte, începe în interiorul tău. Așa ne-a venit ideea videoclipului: ești lăsat afară, vezi lumea și restul lumii te poate vedea, dar nu poți fi atins.”

„Ne-am dorit ca acest album să sune cât mai puternic și mai agresiv. M-am inspirat mult din filmul Dune, nu din poveste, ci din modalitatea de a  combina imaginile și muzica.”

Descent track listing:
01. Descending
02. Black Mountain
03. Sorrower
04. From The Inside
05. Vultures Of North
06. Alienated
07. The Aisle Of Fire
08. Undercity
09. Descent
10. Through Time


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*