Papa Roach a lansat videoclipul piesei „Stand Up”

Papa Roach

Rockerii de la Papa Roach au lansat videoclipul oficial pentru noul single-imn „Stand Up.” Produsă de Jason Evigan (care a mai lucrat cu Dua Lipa, G-Eazy, Maroon 5), piesa aduce energie masivă și aranjamente unice versurilor motivante ale vocalistului Jacoby Shaddix.

Single-ul are ca scop să ofere un imn unei lumi care este încurajată să se ridice împotriva nedreptății, complezenței și opoziției, exersându-și în continuare forța împotriva obstacolele din acest nou an. Puteți următi videoclipul mai jos.

Shaddix descrie piesa ca fiind „inspirată de tulburările sociale ale oamenilor marginalizați din întreaga lume. Este despre sentimentul de a dori să rennunți atunci când ești pus la zid. Pentru cei care au fost oprimați atât de mult timp încât un sentiment de lipsă de speranță este tot ce au.” Piesa este un îndemn la afirmare și oferă încredere și putere.

Stand Up se alătură single-urilor lansate anterior Dying to Believe, Kill the Noise (care a fost pe locul 1 în topul Mainstream Rock timp de peste o lună) și Swerve, o colaborare cu Jason Aalon Butler (FEVER 333) și Sueco. Toate aceste piese s-au născut într-o sesiune de compoziție din 2020 a trupei împreuna cu o echipă strânsă de creație, ce include colaboratorii de lungă durată Colin Brittain și Nick Furlong.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*