Phenomenon are un nou tobosar

PhenomenOn revine in forta in lumea rockului romanesc. Noul tobosar al trupei a adus un aer proaspat, forta si o atmosfera de prietenie in trupa. Se numeste Vlad Toma, este tot din Bucuresti, are de mic in sange ritmul de toba si este momentan elev al Scolii Populare de Arta la sectie percutie.

A luat parte la diverse proiecte , dar de cand s-a alaturat proiectului PhenomenOn ii este devotat trup si suflet.

Trupa va lucra la un nou album care va fi lansat in toamna, prin care membrii trupei vor sa surprinda ca de fiecare data.

PhenomenOn va avea primul concert in noua formula pe 20 aprilie in cadrul petrecerii prietenilor de la Chopper Academy M.C. organizata in clubul Fabrica, Str. 11 Iunie nr. 50, „Bucharest Mother Chapter Open Season Party”. Organizatorii , Chopper Academy M.C. va asteapta la o distractie pe cinste ca si in anii precedenti.

Alaturi de PhenomenOn va fi prezenta trupa MT Place din Constanta si Rejection din Grecia.

Intrarea fiind libera , se asteapta un numar cat mai mare de participanti iubitori de motoare , dar si de muzica buna.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.

Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia, Marea Britania.

PhenomenOn inseamna :
Catalin Tamazlicaru- voce
Andrei Balasa- chitara
Robert Acsintoaie- chitara bass
Vlad Toma- tobe

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*