Phil Anselmo (ex-Pantera): „Vreau sa ma impac cu Vinnie Paul”

Phil Anselmo, fostul vocalist al legendarei formatii PANTERA, a declarat, de curand, ca este deschis la discutii in ceea ce priveste o posibila reuniune a formatiei. De ani de zile, Anselmo si Vinnie Paul, ex-tobosarul Pantera, au o relatie spinoasa.

Anselmo a fost de multe ori confruntat cu privire la niste declaratii din trecut, in care sustinea ca daca ar avea loc o reuniune Pantera, atunci Zakk Wylde ar fi cel care i-ar tine locul lui Dimebag Darrell. Cu toate acestea, Paul a spus ca afirmatiile sale au fost scoase din context.

Este un foarte mare pacat ca, dupa moartea lui Dimebag, Vinnie nu a luat niciodata legatura cu mine”, a declarat Anselmo in repetate randuri.

Cat despre Paul, acesta a fost foarte vehement si a negat ca o reuniune a trupei ar fi posibila.

Intre timp, Anselmo a incercat din nou sa-l contacteze pe Vinnie prin intermediul presei, facand cateva declaratii interesante intr-un interviu pentru Wikimetal.

Am vorbit cu Zakk despre o posibila reuniune, dar pana cand nu intra Vinnie pe fir – ceea ce pare putin probabil – nu pot sa fac nimic. Va spun sincer, telefonul meu este in furca, e-mailul meu este deschis, si la fel si usa mea. Mi-ar placea foarte mult sa vorbesc cu Vince. Daca nu ar mai exista ranchiuna, am putea povesti deschis si am putea ajunge la o intelegere. Ar insemna totul pentru mine si pentru foarte multi fani. A sosit timpul sa nu ne mai certam si sa facem pace. A sosit timpul unei fratii. Ar trebui sa oferim un exemplu pozitiv in loc sa facem opusul. Voi spune doar atat – usa mea este larg deschisa, dar a lui Vinnie este incuiata…ceea ce este un mare pacat„, a declarat Anselmo.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*