Phoenix se va reuni în formula de aur

Conform unei postări făcute pe FB de către Josef “Ioji” Kappl, formația Phoenix se va reuni în formula de aur în cadrul aniversării de 60 de ani.
„Dragi prietene și prieteni, vreu să vă anunț că la inițiativa liderului legendei Phoenix, Nicolae Covaci, au fost de acord să participe la evenimentele care vor avea loc în acest an, în cadrul aniversării de 60 de ani de la înființare, pe lângă alții, și toți membrii “formulei de aur” a trupei, fiind vorba de Mircea Baniciu, Josef Ioji Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică și Mani Neumann. Aceasta, pentru a anticipa unele zvonuri pe care începe să le răspândească presa de scandal, într-un mod tipic ei și pentru a evita unele informații eronate care vor urma cu siguranță! Am luat această hotărâre de dragul muzicii, al legendei Phoenix și al fanilor care și-au dorit de mult acest moment!
Vom reveni la momentul potrivit cu un comunicat de presă oficial, în care vă vom anunța și despre detalii!
Vă doresc multă sănătate și pace!”

RockFM a postat astăzi și o declarație venită din partea Ralucăi Talașman (booking managerul Phoenix): „…turneul se va desfășura în perioada 15 septembrie – 15 octombrie și va vizita orașele Timișoara, Cluj-Napoca, București (pe Arena Națională). Alte date urmează să fie anunțate, cât și un comunicat oficial din partea organizatorilor.
Concertele sunt gândite in mai multe părți, cu invitați toți membrii grupului în prima parte, după care un set al componenței actuale. Finalul va reuni întreaga familie Phoenix, cu două seturi de instrumente pe scenă și multe surprize”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*