Piesele RHCP se aud curând în București

Aceleași costume, același setlist și același stil de a cânta – Red Hot Chili Peppers by Organic aduce muzica RHCP și în România și vă arată cum e să reintepretezi într-un mod cât mai calitativ și energic muzica unei trupe care a cucerit milioane de oameni din întreaga lume!

Concertul va avea loc în data de 29 octombrie în club Fabrica din București, iar biletele vor putea fi achiziționare direct de la intrarea în club.

Formată în São Paulo (Brazilia) în anul 2003, Red Hot Chili Peppers by Organic este prima trupă tribut din Brazilia care a susținut turnee prin Europa, ajungând în anul 2010 și 2013 în 38 orașe și 11 țări.

Nickname-ul de Red Hor Chilli Peppers Wold Tribut a fost dată trupei datorită faptului că, în primul turneu avut în Europa, a fost singura trupă tribut care avea în componența sa membri din trei țări diferite.

Deloc străină cu cântatul în diverse locuri, pe lângă Brazilia, trupa a ajuns și în țări precum Argentina sau Paraguai, întotdeauna pentru concerte și festivaluri mari, iar liderul trupei a avut chiar ocazia de a-i cunoaște pe membrii trupei RHCP, cu care s-a înțeles de-a dreptul minunat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*