Primul headliner confirmat pentru Electric Castle 2021

Electric Castle
Electric Castle
202 vizualizări

Conform anunțului organizatorilor festivalului Electric Castle, primul headliner confirmat pentru ediția reprogramată din anul 2021 este Twenty One Pilots.

„Vă mulțumim pentru iubire și sprijinul pe care ni l-ați arătat zilele astea, se pare că sunteți cu toții pregătiți pentru ediția de anul viitor. Am început să punem la cale lucrurile pentru 2021 și prima veste bună este că Twenty One Pilots va concerta pe scena principală a EC8”, au transmis organizatorii.

Lineup-ul complet al Electric Castle 2021 va fi dezvăluit pe măsură ce organizatorii vor reconfirma artiștii deja anunțați. Printre artiștii confirmați pentru ediția amânată din acest an se numără Placebo, The Chemical Brothers, Foals, Aurora, Machine Gun Kelly și The Neighbourhood. Există posibilitatea ca noi artiști să completeze lineup-ul sau să-i înlocuiască pe cei care nu vor reconfirma prezența la festival.

Între 10 iunie și 10 iulie 2020, cei care nu mai doresc să utilizeze biletele și / sau opțiunile de camping achiziționate, pot alege vouchere echivalente ca valoare de pe electriccastle.com.

Aceste vouchere nu sunt transferabile către alte conturi de pe site-ul festivalului și pot fi folosite doar pentru achiziții de pe site. Dacă voucherul expiră înainte de a fi folosit, poți solicita compensație financiară, care ți se va oferi până cel târziu la data de 31 decembrie 2021. Detaliile privind aceste compensații vor fi oferite după data de 31 septembrie 2021.

Cei care doresc să-și cumpere bilete pentru Electric Castle 2021, o pot face accesând site-ul festivalului.

Din anunțul anterior al organizatorilor EC aflăm următoarele:

În toate experiențele create, sănătatea și siguranța publicului au fost prioritare. Am muncit în acest spirit și în ultimele 11 luni, pregătind cea de-a 8-a ediție. Din păcate, cu o lună și jumătate înainte de momentul în care aceasta ar fi trebuit să debuteze, nu există niciun scenariu în care noi le-am putea asigura așa cum ne-am dori. Urmând direcția stabilită de toate marile evenimente din lume și deciziile autorităților din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că și autoritățile române le vor implementa, în curând, anunțăm oficial că ediția a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.

Este o decizie foarte dificilă și suntem conștienți de dezamăgirea și tristețea pe care le simt nu doar fanii noștri ci și toți cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediție a festivalului. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, comercianți, comunitatea locală și voluntari,  mii de oameni vor simți efectele acestei decizii.

Ne mobilizăm acum pentru a ne reorganiza pe noile coordonate de timp anunțate, primul pas fiind reconfirmarea artiștilor ce ar fi trebuit să fie prezenți, în această vară, pe domeniul Banffy. Toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile, noi detalii și opțiuni urmând a fi anunțate în următoarele zile.

Mulțumim tuturor celor care ne oferă sprijinul lor și îi asigurăm de solidaritatea noastră pe toți colegii noștri din industria de evenimente afectați de situația actuală. Împreună mergem mai departe!

Twenty One Pilots confirmed for EC 2021


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*