Program si reguli de acces pentru concertul Accept de la Arenele Romane

832 vizualizări

Unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internationale, headlinerii de la Wacken 2014, germanii de la ACCEPT, sosesc in Romania pe 14 decembrie la Arenele Romane din Bucuresti pentru a prezenta fanilor showul “Blind Rage over Romania” in cadrul unui eveniment de cateva ore ! Alaturi de germani, vor urca pe scena si trupele locale 9.7 Richter si Arthur.

Cu 14 albume la activ si mii de concerte in toata lumea, pionieri in dezvoltarea stilurilor thrash, speed si heavy metal, ACCEPT vor prezenta pe 14 decembrie in cortul incalzit al Arenelor Romane cantece de pe noul album “Blind Rage” in cadrul unui playlist foarte variat care va include si piese de pe albumele care i-au facut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad!

Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial atat de la Accept cat si merch-ul oficial Metalhead.
 
ATENTIE: FUMATUL IN CORT ESTE INTERZIS ! Se fumeaza doar in locurile special amenajate la iesirea din cort.
 
ACCES
 
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30 
 
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti  sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului
 
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet
 
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.  
 
Accesul minorilor cu varste SUB 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. 
 
Zona de concert din cort are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor. Arenele Romane dipus de garderoba.
 
INFORMATII UTILE
 
Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
 
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele
 
PROGRAM
 
DOORS: 19:00
ARTHUR: 19:30 – 20:00
9.7 RICHTER : 20:15 – 20:45
ACCEPT: 21:15 – 23:15 
 
MASURI DE SIGURANTA
 
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun la cort de 4 iesiri de urgenta si inca una in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului. 
 
De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc. 
 
De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug.  Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane ! 
 
Poze ALTERNOSFERA - Haosoleum - lansare de album la Arenele Romane pe 9 Octombrie (User Foto) - Harta Arenele Romane
 
OBLIGATIILE PUBLICULUI 

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburatoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate. 
 
BILETE
 
Biletele in presale pentru showul ACCEPT pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si eventim.ro si in format fizic in retelele iabilet (www.iabilet.ro/retea) si Eventim la pretul de 80 de lei acces general si 120 de lei Golden Circle in fata scenei.
 
In ziua concertului, la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei iar cele Golden Circle in fata scenei, vor costa 150 de lei.
Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.
 
Un eveniment marca METALHEAD recomandat de ROCK FM


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*