Programul concertului Maybeshewill de la Bucuresti

Mighty Owl Productions va invita pe 25 septembrie la o seara cu adevarat speciala in Club Fabrica, un eveniment dedicat exclusiv genurilor post-rock/post-metal.
Headlineri ai serii vor fi Maybeshewill, unul din cele mai apreciate grupuri europene ale genului. Alaturi de acestia vor urca pe scena doua trupe din romania: Kultika (Timisoara) si Valerinne (Bucuresti).
 
Programul concertului este:
22:00 – 23:10 Maybeshewill
21:00 – 21:45 Kultika
20:00 – 20:45 Valerinne
Open Doors: 19:00
 
Clasificat drept post-rock, muzica Maybeshewill incorporeaza cu succes sampleuri, elemente electronice precum si pasaje din filme cult. De altfel, intreg concertul se va derula impreuna cu o serie de proiectii video nu doar din partea trupei headliner cat si din partea formatiilor invitate sa cante alaturi de britanici.
 
Trupa a luat nastere in 2005 iar materialul de debut, Japanese Spy Transcript, a fost lansat in 2006 via Robot Needs Home Records.
 
EP-ul a fost foarte bine primit de presa internationala astfel ca Field Records a decis sa lanseze The Paris Hilton Sex Tape ca parte a unui split alaturi de Ann Arbot.
 
In 2008 a fost lansat si primul material discografic intitulat Not For Want Of Trying, urmat de alte doua materiale de exceptie, Sing The Word Hope In Four-Part Haromony (2009) si I Was There For A Moment, Then I Was Gone (2011).
Muzica formatiei este caracterizata drept ‘rock instrumental cu influente electronice) iar Drowned In Sound ii descriu drept ‘un Mogwai indragostit de cinema.’
 
Alaturi de Maybeshewill, pe scena clubului Fabrica vor urca:
Kultika (post-metal, Timisoara) – Formatie in care gasim membri Negura Bunget si Nomega, o abordare post-metal ce aduce aminte de materiale clasice Cult Of Luna sau Neurosis, pornind de la vechi compozitii catre zona black metal experimentala si ajungand, in prezent, la o noua componenta impreuna cu o noua abordare muzicala ce va impresiona cu siguranta publicul amator de sonoritati post-rock/metal. In Kultika activeaza si Fulmineos, cunoscut si activ muzician in scena underground, actualmente membru Negura Bunget.
 
Valerinne (post-rock, Bucuresti) – O apartie noua si impresionanta in scena bucuresteana, o trupa axata exclusiv pe parti instrumentale, un amalgam de sonoritati post-rock, shoegaze si chiar metal. Concertul Valerinne va fi – de asemenea – insotit de proiectii video.
 
Biletele pentru acest eveniment au pretul de 25 Ron si se pot gasi exclusiv la intrare in seara evenimentului.
 
Un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions si Club Fabrica.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*