Programul concertului While She Sleeps din Club Fabrica

Trupa WHILE SHE SLEEPS (foto) a pregatit pentru publicul romanesc un show plin de energie si un setlist ce contine cele mai cunoscute si iubite piese ale lor! Mult asteptatul concert va avea loc pe 8 noiembrie in Club Fabrica cu doua formatii excelente in deschidere: BLOOD YOUTH (UK) si DIAMONDS ARE FOREVER (RO).

Pentru acest eveniment biletele pot fi achizitionate online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet la pretul de 50 de Lei, urmand ca acestea sa coste 60 de Lei in ziua concertului la intrare, in limita locurilor disponibile.

Programul evenimentului va fi urmatorul:

19:00 – Acces Public
19:30 – 20:00 Diamonds Are Forever (30 minute)
20:20 – 21:00 Blood Youth (40 minute)
21:30 – 23:00 While She Sleeps (90 minute)

Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps a devenit unul dintre cele mai cunoscute si influente proiecte ale metalcore-ului european. Muzica formatiei While She Sleeps poarta influente precum Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid, Gallows si Alexisonfire, osciland intre genuri precum hardcore punk, metallic hardcore, post-hardcore sau alterntive metal.

La Bucuresti, While She Sleeps vor pune in scena un show de zile mari, oferind publicului din Romania un concert care, sub nici o forma, nu trebuie ratat.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.iabilet.ro si din punctele fizice ale retelei iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online puteti plati cu cardul si prin Paypal. Puteti plati biletele pe factura Vodafone, pe factura Orange, ramburs – cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara – si prin OP.

Un eveniment METALHEAD

Sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*