Prong distribuie o nouă piesă, Breaking Point

Tommy Good- Prong

Prong a lansat o piesă nouă, intitulată Breaking Point, primul material nou de la EP-ul  Age Of Defiance din 2019.

Liderul Prong, Tommy Victor, a comentat: „Originile piesei sunt în perioada de scădere a pandemiei. Trebuie să recunosc că am scris cu riff-ul principal în timp ce eram în turneul Black Label Society. Cred că ar avea sens. pentru unii. Era atât de multă nesiguranță. Ceea ce ni s-a spus s-a tot schimbat. Mulțimile din acel turneu erau atât de intense. Părea că toată lumea pur și simplu transpira toată această frustrare. Toată lumea era săturată. Cred că acel sentiment a rămas și chiar a crescut în cazul multor oameni. Este o melodie de tip frustrare generală în lume.”

El a adăugat despre sunetul piesei: „M-am întors la riff-uri heavy, solide și dure. Cred că mutarea înapoi la New York a ajutat. Sunt foarte fericit unde mă aflu. Cred că se distinge în noile piesele și arată o atitudine întinerită”.

În urmă cu trei luni, Victor a confirmat că el și colegii săi de trupă lucrează din greu la mult așteptata continuare a albumului Zero Days din 2017. „Pot să vă spun că single-ul va fi lansat în ianuarie”, a spus el. „Pentru că albumul este aproape gata. Așa că, pentru turneul nostru european cu Life Of Agony din ianuarie, single-ul va fi lansat. Și albumul întreg va fi lansat, cred, în aprilie sau ceva de genul acesta. Este din nou pe Steamhammer/SPV, același label. Toate piesele de bază sunt terminate. Trebuie doar să fac vocea și solo-urile acum.”

Vorbind despre abordarea sa pentru viitorul LP, care a fost produs de Steve Evetts, Tommy a spus: „Acesta este special pentru că este primul disc pe care l-am scris de atunci. M-am mutat înapoi la New York, la Amityville. Deci conceptul este acolo. Aici au fost scrise primele piese Prong. L-am scris în apartamentul meu din Amityville și este criminal. Deci, acesta este conceptul. Este foarte hardcore, este foarte heavy. Există o mulțime de refrenuri bune și versuri de înțeles.”

Cea mai recentă lansare  Prong a fost Age Of Defiance, care a apărut în noiembrie 2019 prin SPV/Steamhammer. Materialul, produs de Chris Collier, a inclus două piese noi de studio.  Plus piesa de titlu și End Of Sanity. Apar și înregistrări live a trei piese: Rude Awakening, Cut-Rate și Another Worldly Device.

Prong l-au recrutat pe Jason Bittner (Overkill, Shadows Fall) la tobe, pentru viitorul turneu european, cu Life Of Agony. Prima etapă a turneului 30 Years Of River Runs Red va începe în Europa pe 13 ianuarie la Bochum, Germania. Se va încheia la Milton Keynes, Anglia pe 11 februarie.

Prong- Breaking Point
Prong- Breaking Point


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*