Rage Against The Machine se întoarce în 2020

708 vizualizări

Nu, nu în România din păcate. La o zi distanță de anunțul oficial My Chemical Romance, Rage Against The Machine începe să dea indicii despre o reuniune în 2020 pe instagram, un cont care abia ce-a luat naștere și deja depășește 200 de mii de urmăritori.

Pentru că a fost atât de bruscă apariția acestui cont RATM, fanii au fost sceptici, dar nu surprinși, aceasta fiind deja a doua reuniune de când trupa și-a încetat activitatea oficial în 2006.

Aceeași fotografie a fost postată și pe contul oficial al chitaristului Tom Morello, astfel confirmând că reuniunea și datele sunt adevărate, dar din păcate doar americanii se vor bucura de concerte din câte știm momentan.

Deși Rage Against The Machine are doar patru albume de studio, niciunul lansat mai târziu de 2000, e una dintre cele mai iconice și adorate trupe metal, dovadă nebunia care i-a apucat pe fani odată cu apariția unei posibile reuniuni. Acum, dacă fanii MCR sunt mai nebuni decât fanii RATM rămâne de văzut, dar deja au început certurile pentru „cui îi pasă de X dacă Y se întoarce?”

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*