Reportaj video din studio cu Opeth (partea a doua)

1.201 vizualizări

Suedezii de la OPETH au publicat un reportaj din studio legat de înregistrarea noului album, „Sorceress”, pe care îl puteți viziona mai jos, alături de prima parte a acestui mini-documentar.

Noul album va fi lansat în data de 30 septembrie 2016, via Nuclear Blast/Moderbolaget Records (casa de discuri proprie a formației). Coperta și tracklist-ul albumului pot fi găsite și ele mai jos.

Noul album a fost înregistrat în Rockfield Studios din Țara Galilor, unde în trecut formații precumQueen, Rush sau Judas Priest au lucrat la rândul lor la unele dintre materialele lor discografice.

„Sorceress este cel de al doisprezecelea album de studio lansat, începând cu anul 1990. Mi se pare greu de înțeles că se întâmplă după 26 de ani, să nu mai vorbim că am făcut 12 înregistrări până acum, de care sunt foarte mândru. ”Sorceress” nu este o excepție. Iubesc acest album, așa cum întreaga formație o face. Am scris muzica de pe disc timp de 5-6 luni și am petrecut doar 12 zile înregistrând-o la Rockfield Studios în Țara Galilor”, a declarat Mikael Akerfeld, liderul trupei.

„Sorceress” tracklist:

01. Persephone
02. Sorceress
03. The Wilde Flowers
04. Will O The Wisp
05. Chrysalis
06. Sorceress 2
07. The Seventh Sojourn
08. Strange Brew
09. A Fleeting Glance
10. Era
11. Persephone (Slight Return)

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*