Rob Halford vorbeste despre proiectul TWO

269 vizualizări

Rob Halford, solistul trupei JUDAS PRIEST, sustine ca proiectul muzical creat in colaborare cu Marilyn Manson si Rob Zombie a depasit perioada de testare.

Desi a fost inregistrat cu mai bine de un deceniu in urma, materialul produce acelasi interes. Proiectul TWO isi are radacinile in controversatul album „Voyeurs”.

Dupa cum se stie, Rob Halford formase in 1998, un nou segment numit chiar HALFORD. Meritele ii revin cu desavarsire lui  Halford, dar si a co-autorilor, John 5 si Bob Marlette.

Intr-un interviu recent,  John 5 vorbeste despre albumul „Voyeurs”: Cand am realizat inregistrarea, totul a sunat excelent, chitara a avut acel sound heavy, agresiv,marca Halford. Dupa remixarea unora dintre cantece, aspectul acestora s-a schimbat, deoarece au fost scoase chitarele, iar sunetul a fost modificat total.  Chiar daca initial, totul a sunat dezamagitor, un singur lucru a scos albumul din impas: piesele rasunatoare, puternice care inca mai au impact si astazi. Halford s-a ocupat  de chitare si totul suna incredibil.

La randul sau, Halford sustine ca „John 5  este un chitarist grozav si nu in ultimul rand, este unul dintre bunii mei prieteni. Cand ne-am implicat impreuna in TWO totul a fost foarte brut la inceput. Am incercat sa imbinam elemente de hard rock cu elemente metal, iar in final, proiectul a dat roade”, a declarat  Rob Halford in „One On One With Mitch Lafon”. 

De asemenea, materialul discografic a fost inregistrat in studioul lui Trent Reznor, caruia ii revin meritele pentru imbunatatirea sunetului. Este ca un fel de proba de-a lungul timpului. Chiar daca albumul a fost inregistrat cu ani in urma, inca mai are acel sound inovator.

„In orice caz, colaborarea cu Trent Reznor a fost una de succes, in ciuda faptului ca fanii erau obisnuiti cu un alt tip de metal din partea mea„, sustine Halford.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*