Robin And The Backstabbers canta la Timisoara si Oradea

Vineri, 4 aprilie in Club Daos:
Concert Robin And The Backstabbers
Sambata, 5 aprilie, ora 20:30 in Green Pub Oradea
biletele s-au pus in vanzare la bar, pret bilet 20 Ron
informatii telefon: 0771 721 923

Robin and the Backstabbers este un grup de pop melodramatic din Bucuresti, infiintat in 2010. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitara), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fenesan (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) si Andrei Fantana (saxofon, acordeon, chitara). Formatia s-a bucurat de un anume magnetism inca de la inceput, castigand Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers.

A concertat in toate orasele semnificative din Romania (Bucuresti, Timisoara, Cluj, Galaţi, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures, etc.), bifand si o aparitie in Republica Moldova, in cadrul festivalului Acoperire Culturala, organizat de ICR Chisinau, si a cantat in deschiderea unor formatii precum Whitest Boy Alive (GER), Obits (US), British Sea Power (UK) si Reptile Youth (DEN).
Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, in noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza sa mai cuprindă Arhanghel’sk si Vladivostok.
www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers


Sursa: Comunicat Robin And The Backstabbers


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*