Rock for Livia cu Tiarra, Kratos, Ad Hoc si Apotheoses in Bucuresti

593 vizualizări
Incet dar sigur, devine un turneu la nivel national, orase precum Cluj, Iasi, Baia Mare si acum Bucuresti, organizand concerte caritabile ce au ca unic scop sustinerea cauzei jurnalistei clujence Livia Beju.
Durerea a devenit un mod de viata pentru Livia Beju, care pana in anul 2012 a reusit sa lucreze, insa de la inceputul anului 2013 a fost nevoita sa renunte la tot. Livia Beju a fost, timp de mai multi ani, jurnalist, lucrand pentru mai multe publicatii nationale: Adevarul, Jurnalul National, Cronica Romana. Boala a determinat-o, insa, sa renunte la acest stil de viata, astfel ca, in 2009, a reusit sa lucreze de acasa si sa puna pe picioare portalul www.welcome2cluj.ro, care promoveaza proiecte culturale din Cluj. Boala s-a agravat, insa, astfel ca in anul 2013 a vandut site-ul.
„Imi doresc enorm de mult sa mai traiesc, macar 1 – 2 ani in plus, dar cel mai mult imi doresc sa-mi imbunatatesc traiul zilnic minim si sa-mi pot asigura tratamentul, sa scap astfel de durerile astea care m-au dezumanizat.”
Livia Beju este acea persoana din 10.000 care sufera de Sindromul Marfan, o anomalie genetica, care afecteaza intreg tesutul conjuctiv, intreg organismul avand de suferit din această pricina, cu precadere inima, plamanii, oasele, ochii si maduva spinarii.
Fosta jurnalista nu mai poate lucra, foloseste morfina din cauza durerilor cumplite si nu isi permite un tratament prin care sa tina boala sub control. Viata femeii de 35 de ani este un chin continuu. Traieste singura intr-o locuinta inchiriata si pentru ca nu mai poate lucra nu isi permite sa isi plateasca tratamentul lunar. Gasiti informatii despre Livia si cum puteti sa o ajutati la adresa: www.liviabeju.info.
Pe 28.03.2014, Clubul Fabrica, alaturi de Apotheoses (symphonic power metal), Ad Hoc (punk acustic folcloric medieval), Kratos (dark metal) si Tiarra (gothic metal) precum si fotograful Miluta Flueras isi unesc fortele pentru a o sustine pe Livia si totodata pentru a va oferi o seara rock de neuitat, nu doar prin muzica, ci si prin pozele si posterele editie limitata semnate personal de catre Miluta.
Programul serii:
Open doors: 20:00-21:00
Apotheoses: 21:00-21:45
Ad Hoc: 22:00-22:45
Kratos: 23:00-23:45
Tiarra: 00:00-00:45
Pe tot parcursul serii doritorii vor putea sa achizitioneze poze si postere aduse special de Miluta Flueras, toate beneficiile urmand a fi donate Liviei.
Intrarea se face pe baza de donatii de minim 15 lei, cei ce doresc sa ofere mai mult putand face donatii si in urna ce se va afla la bar.

Sursa: Comunicat Fabrica Club


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*