Rockstadt Extreme Fest 2023

logo ref 2023
logo ref 2023

La poalele Cetății Râșnov, Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc între 2 și 6 august 2023. La un deceniu de la prima sa ediție, Rockstadt Extreme Fest a devenit unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din România. Ediția din 2023 va fi una inedită, prin faptul că organizatorii anunță trei scene și 70 de trupe participante. Deja au fost anunțate oficial câteva formații: Trivium, Alestorm, Obituary, Gaerea, I Am Morbid, Mayhem, Dying Fetus, Knocked Loose, Deicide, Sleep Token, While She Sleeps, Midnight, Hangman’s Chair, Igorrr, Gutalax sau Perturbator. Însă marile nume încaă urmează a fi anunțate, iar organizatorii promit surprize de proporții. 

Cea de-a treia scenă a primit oficial numele Scena Andrei Calmuc, în amintirea artistului care a plecat dintre noi prea devreme. Andrei Calmuc a fost un adevărat pilon al scenei Extreme Metal românești, un muzician activ și entuziast în trupe precum Indian Fall, Spectral, Codered, Putrefaction sau Tenebre. 

Ca în fiecare an, organizatorii promit aceeași diversitate gastronomică cu care i-au delectat mereu pe participanți, camping și prețuri fără concurență la baruri . 

Abonamentele pentru cele cinci zile de festival au ajuns deja la pragul al treilea. Prețurile abonamentelor sunt următoarele:
Abonament Pragul 3           653,23 lei
Abonament Pragul 4           726,98 lei
Abonament Pragul 5           800,74 lei
Abonament Pragul 6           895,56 lei
Abonament copii                 316,08 lei


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*