Rockul: trend sau stil de viata? Ce treaba are Metal Hammer cu Lady Starlight

Dintr-un gen de muzica rezervat persoanelor cu un simt al valorii estetice inca necorupt de fluxul pustiitor al mainstreamului lipsit de continut , rockul a devenit trendy.

Atat de „trendy” incat tot felul de excentrici si l-au asumat si l-au introdus tocmai in norma de la care acesta voia sa devieze.

De curand, revista Metal Hammer a stat de vorba cu un personaj neobisnuit al scenei muzicale internationale. Este vorba despre Lady Starlight, o artista extravaganta cunoscuta pentru rolul ei de „opening-act” in cadrul concertelor Lady Gaga.

Am ridicat o spranceana, ne-am incruntat si am urmarit interviul de mai jos, in care interpreta isi exprima viziunea asupra semnificatiei ei in spectacolele cantaretei pop Gaga. In tot acest timp,ne intrebam ce i-a apucat pe cei de la Hammer.

Ei bine, se pare ca Lady Starlight este o metalista convinsa, dar nici rockul progresiv nu ii displace, motiv pentru care si-a intesat performance act-ul de dinaintea concertelor prietenei ei cu melodii specifice genului.

Artista se considera un DJ Heavy-Metal iar scopul ei este acela de a converti cat mai multi fani pop in rockeri. Prestatiile ei constau in dans si figuratie pe piese neconventionale.

Lookul lui Lady Starlight este cat se poate de neobisnuit, dupa cum ati observat prea bine, si se inspira din reprezentarile vizuale ale lui Kali, zeita intunericului.

Revista Metal Hammer o considera pe Lady Starlight una din cele mai ciudate interprete din lumea rock. Tu ce parere ai? Exista motive intemeiate ca aceasta sa fie inclusa in nisa a artistilor rock/metal?

Se pare ca bariera dintre genurile muzicale a devenit din ce in ce mai fluida, permitand tot felul de modalitati hibride de crossover. Cu toate acestea, multi se tem ca rockul ar avea enorm de suferit de pe urma acestui fenomen.

Urmareste si videoclipuri cu prestatiile lui Lady Starlight, precum si un dans ciudat featuring Lady Gaga & Lady Starlight pe melodia „Metal Militia” a celor de la Metallica.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*