The Rumpled la Rockstadt Extreme Fest 2020

THE RUMPLED [Irish Folk Rock] [Italia]

Apărut în Trento (Italia) în 2013, formația s-a dedicat unui gen muzical caracteristic cu precădere unei zone mai îndepărtate geografic: folk-rock irlandez. Iar compozițiile care s-au născut în urma acestei inițiative au impresionat și plăcut publicului, îmbinând cu măiestrie ritmurile folk de proveniență irlandeză cu influențe rock, ska și punk, toate asezonate din plin de ritmuri pline de energie și de bună dispoziție.

Vibe-urile bune, completate de o prezență scenică plină de vitalitate au cucerit audiența la fiecare concert live, aducându-i pe The Rumpled tot mai mult sub lumina reflectoarelor de pe scena de profil internațională. Astfel că, în 2017, formația a câștigat competiția internațională „European Celtic Contest” desfășurată în cadrul Montelago Celtic Festival, distincție care le-a asigurat un slot în line-up-ul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri de profil.

Aflați pe un trend ascendent, în 2018 The Rumpled au lansat albumul de debut, intitulat „Ashes & Wishes”, și au plecat într-un turneu European cu pste 60 de concerte susținute. În următorul an, grupul a revenit cu un nou material, EP-ul „Grace O’Malley”, precedat de lansarea piesei onomine, ambele fiind bine primite de public și de publicațiile de profil. Reacțiile pozitive au încurajat formația să plece într-un nou turneu și să intre din nou în studio pentru a pregăti încă un album programat să ajungă pe piață chiar în 2020.

https://www.facebook.com/therumpled/
https://youtu.be/4TwWPCS-tbo


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*