S-a ajuns la un consens asupra numelui formației Iris

Iris

Cristi Minculescu, Valter & Boro au postat următorul mesaj pe pagina FB prin care anunță fanii că din acest moment vor exista două formații care vor duce mai departe numele Iris: IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro și IRIS – Nelu Dumitrescu.
Deocamdată Nelu Dumitrescu, fostul toboșar al formației Iris din vechea perioadă, nu a postat nici un mesaj pentru fani.

„Dragi prieteni,
Suntem extrem de bucuroși să vă aducem o veste pe care atât noi, Cristi, Valter și Boro, cât și voi, toți cei care ne-ați susținut în această perioadă, o așteptam cu emoție și entuziasm: ”Iris” s-a întors acasă!
Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-ați fost alături și ați crezut în noi, ați fost deopotrivă puterea și inspirația noastră!
Mulțumim echipei minunate care ne-a condus spre acest moment deosebit, în mod special echipei de avocați din cadrul societății „Milcev Burbea”, formată din Iulia Burbea, Gabriela Milcev și Florina Enache, care au devenit parte a familiei noastre din primul moment în care ne-am cunoscut.
Nu vă pierdeți niciodată speranța, căci lucrurile grozave li se întâmplă celor care cred cu tărie în visul lor! Vă iubim nemăsurat! Cristi Minculescu, Valter & Boro- IRIS”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*