Sabaton se desparte de chitaristul Tommy Johansson

Sabaton
Sabaton

Sabaton s-a despărțit de chitaristul Tommy Johansson. Johansson a cântat pentru Sabaton din 2016 și până în prezent, iar acum părăsește trupa pentru a-și continua cariera muzicală în afara formației. Sabaton nu a numit încă un înlocuitor pentru Johansson.

Sabaton a declarat următoarele: „După 7 ani extraordinari în trupă, chitaristul nostru, Tommy, a decis să părăsească Sabaton pentru a-și urma propriul drum. Îi urăm numai bine în călătoria sa. Am fost o familie unită și vom continua să-l susținem în aventurile care îl așteaptă în viitor.”

„Tommy s-a alăturat trupei în 2016, dar a fost un prieten apropiat al Sabaton încă de la prima noastră întâlnire la sfârșitul unui concert din 2005. În calitate de membru valoros al trupei, a contribuit la nenumărate amintiri nemuritoare. Plecarea lui Tommy din Sabaton nu se va produce imediat. El va rămâne pentru încă o perioadă pentru a se asigura că totul decurge fără probleme predând ștacheta către următorul nostru chitarist.”

„Deși o mică parte din inima lui mare va rămâne mereu în Sabaton, știm cu toții că trebuie să-și urmeze visele. Chiar dacă nu ne vom mai trezi zilnic în autobuzul de turneu alături de el, suntem siguri că drumurile noastre se vor mai intersecta de multe ori în viitor, atât pe scenă, cât și în afara ei. Zboară pe aripile și corzile tale, frate!”

Johansson a declarat: „Dragii mei prieteni! După 7 ani glorioși de Heavy Metal, am decis să mă retrag din funcția de chitarist al Sabaton. Aceasta a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată în întreaga mea viață.”

„După cum mulți dintre voi probabil știți, fac multe lucruri în afara Sabaton. Cânt cu o altă trupă, cânt cu diverși artiști și am o carieră de cântăreț pe care am lăsat-o deoparte de ani de zile pentru a mă concentra pe Sabaton. După ce am făcut asta timp de șapte ani, simt că este timpul să încep să-mi urmez inima. Acest lucru înseamnă că nu voi mai pleca în turneu cu frații mei din Sabaton și nu vă voi mai întâlni pe voi toți susținătorii drăguți ai Sabaton în următoarele turnee cu trupa.”

„Nu voi renunța niciodată la muzică. Voi continua să plec în turneu cu Majestica și alte proiecte, dar nu la același nivel cu Sabaton, desigur. Sunt sigur că vă voi mai întâlni pe voi, fanii drăguți, pe drum, în viitor.”

„Frații mei din Sabaton și cea mai bună echipă din lume vor fi pentru totdeauna a doua mea familie și îmi va fi dor să petrec timp cu toți acești oameni minunați. Ne-am distrat atât de mult împreună în fiecare zi. Am ajuns să învăț atât de multe despre viață, despre muzică și despre turnee pe care nu le-aș fi învățat nicăieri altundeva.”

„Mulțumesc tuturor fanilor Sabaton pentru că m-ați acceptat ca nou chitarist în 2016. Sunt sigur că veți accepta persoana care va prelua frâiele după mine. Vă doresc toate cele bune și ne vedem din nou în curând!”