SHAVING THE WEREWOLF a lansat videoclip nou

SHAVING THE WEREWOLF lanseaza videoclip nou
SHAVING THE WEREWOLF lanseaza videoclip nou

SHAVING THE WEREWOLF a lansat videoclip nou pentru melodia „Sentient Husk”.

SHAVING THE WEREWOLF cânta „Disagreeable music for disagreeable people„, dacă ne luăm după declarațiile membrilor formației.

Ei au lansat un videoclip animat pentru noul lor single „Sentient Husk”. Elementele vizuale distopice se potrivesc bine cu combinația bizară a sunetului trupei, un amestec de noise rock și mathcore.

„Videoclipul arată mizeria septică care există într-un complex general de apartamente din viitor. Oamenii sunt nefericiți, condițiile de viață sunt ostile, poluarea învăluiește totul și bogăția este răspândită inegal. Puterea este centralizată către un singur individ care dezvoltă un complex de superioritate din cauza asta.” declară vocalistul Ottar despre videoclip. „Pentru a rezista în condiții atât de neplăcute, oamenii apelează la soluții chimice pentru a-și atenua problemele. Probleme precum depresia, sentimentul de alienare, singurătatea, ideea suicidară și sentimente generale de deznădejde și lipsa de sens a vieții. Tipul de deasupra este, desigur, fericit să ofere orice îi face pe chiriași fericiți, atâta timp cât nu trebuie să se ocupe de problemele lor”, adaugă el.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*