Sixx A.M. – This is gonna hurt

  Basistul legendarei trupe Motley Crue, Nikki Sixx, nu are nevoie de nici o alta prezentare deoarece face parte din acea categorie restransa de oameni care sunt cu adevarat staruri rock. Nevoia sa de a se exprima mai mult decat a facut-o gasca sa decadenta de glam s-a materializat in proiectul SIXX A.M. Alaturi de producatorul James Michael (care a lucrat cu Motley Crue, Papa Roach, Scorpions, Meat Loaf etc.) si DJ Ashba (Guns'n'Roses) lanseaza un al doilea disc intitulat „This is gonna hurt” care a debutat pe locul 10 in Billboard 200.

  Materialul va incanta in special pasionatii superproductiilor americane. Sound-ul impecabil mangaie urechile ascultatorului pe parcursul intergii auditii. Din punct de vedere stilistic, „This is gonna hurt” satisface cu garantat toate gusturile. Cu siguranta vor fi foarte multi care nu vor da o sansa acestui album deorece il vor considera extrem de comercial, dar acest aspect nu poate fi dezbatut decat intr-un mod subiectiv. Nikki Sixx opteaza pentru retete clasice, piesele fiind structurate dupa reguli concrete ce nu pot da gres iar astfel difuzarea lor la radio este asigurata. Liniile vocale sunt gandite si executate fara cusur incat nu ai cum sa nu iti scoti palaria in fata lui James Michael. Principalul merit al materialului este placerea obtinuta de catre senzorii auditivi ai ascultatorlui.

  Cei ce doresc sa incerce acest disc pot incerca piese precum „Are you with me”, „Live forever” sau „Help is on the way” si astfel vor obtine o imagine concludenta asupra intregului material. Trebuie admirata aceasta tendinta pentru perfectiune a artistilor care se straduiesc sa imbine tehnica avansata cu talentul compozitional. Nimeni nu trebuie insa sa se astepte la ceva nou sub soare, trupa a ales sa mearga la sigur fara a introduce vreun element surpriza in ecuatie.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 03.05.2011
Label: Eleven Seven Music
Disponbil in Romania:
www.sixxammusic.com

Tracklisting:
1. This Is Gonna Hurt
2. Lies of the Beautiful People
3. Are You With Me
4. Live Forever
5. Sure Feels Right
6. Deadlihood
7. Smile
8. Help Is on the Way
9. Oh My God
10. Goodbye My Friends
11. Skin
12. Codependence (Bonus editia japoneza)

Sixx A.M.:
James Michael – voce, chitara ritmica, clape, programarea tobelor
DJ Ashba – chitara solo, voci aditionale
Nikki Sixx – bas, voci aditionale


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*