Slash va fi invitatul talk show-lui „Conan”

Conform Interbridge.com, legendarul chitarist SLASH va aparea in episodul din 4 octombrie al talk show-ului realizat de Conan O’Brien de pe TBS numit „Conan”.
Al doilea album solo al lui Slash, „Apocalyptic Love”, a aparut in mai si a fost certificat cu aur in Australia de catre ARIA (Australian Recording Industry Association) pentru vanzari de peste 35.000 de copii.
[Albumul] a fost foarte bine primit si am fost foarte multumit de material inca de la inceput; e minunat” declara Slash. „Niciodata nu stii cu exactitate ce va urma si n-am avut deloc ceea ce ai putea numi asteptari, dar o data ce e acolo si oamenii se intereseaza din anumite motive de el, este intotdeauna un sentiment placut.
Slash a dezvaluit recent ca el si cantaretul Myles Kennedy au inceput deja sa lucreze pentru urmatorul album al chitaristului care va fi inregistrat anul ce va veni.
Lucram la material, adunam idei pentru altul [album] in acest moment” afirma Slash pentru Rapid City Journal. „Suntem cumva in primele stagii in care eu inregistrez partituri diferite de chitara si il motivez astfel si pe Myles. El se gandeste la treburile lui si la ce ar trebui sa faca in continuare si asa mai departe.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*