Snowy Shaw (ex Therion) alaturi de Sabaton in concertul de la Bucuresti

179 vizualizări
Intr-un interviu acordat in exclusivitate site-ului Maximum Rock (interviu ce va fi publicat in zilele urmatoare), basistul formatie SABATON, Pär Sundström, a dezvaluit cu este sa lucreze cu cel mai nou membru din formatie, SNOW SHAW, cunoscut publicului din Romania din concertele Therion la care acesta din urma a luat parte.
 
Maximum Rock: Cum e sa lucrati cu Snowy Shaw, o legenda a scenei metal suedeze si europene? Cum va intelegeţi pe plan muzical si personal?
„E extraordinary sa-l avem pe Snowy in trupa. Este un muzician foarte pasionat si implicat, care intelege perfect despre ce e vorba. A supravietuit intr-unul dintre cele mai dure domenii din lume doar prin munca grea, exact ca noi. Deci avem multe lucruri in comun. Sigur, e mai batran si apartine altei generatii, dar acesta nu e un obstacol”.
 
Snowy Shaw a fost implicat in multe material discografice alaturi de trupe foarte cunoscute: King Diamond, Mercyful Fate, Memento Mori, Notre Dame, Dream Evil, Loud ‘n’ Nasty, Therion, Dimmu Borgir, iar din 2012 este membru Sabaton.
 
Reamintim ca suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la Turbohalle Club din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:

60 lei – primele 100 buc – Sold Out!

68 lei – urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013

75 leiin ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.

 
 
Interesul foarte crescut aratat fata de concertul trupei Sabaton, care a facut ca cele 500 de bilete puse initial in vanzare sa se epuizeze in mai putin de 3 luni, iar cele inca 100 de bilete suplimentate in doar cateva zile, i-a determinat pe organizatori, impreuna cu managementul formatiei, sa gaseasca o locatie mult mai spatioasa pentru desfasurarea evenimentului. Astfel, noua locatie in care va avea loc concertul trupei Sabaton va fi Turbohalle, care va fi special amenajata pentru a primi 1200 de fani si unde va fi instalata o scena de 12/9 m.

Biletele achizitionate pentru The Silver Church Club raman valabile pentru noua locatie!
Amanunte despre noua locatie gasiti AICI.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*