Soil: interpretare teatrală pentru „One Love”

257 vizualizări

De ce să anunți că lansezi un videoclip oficial pentru piesele tale când poți lansa o interpretare teatrală? Da, exact, Soil a lansat o interpretare teatrală pentru „One Love”, piesă extrasă de pe albumul „Whole” lansat în 2013.

Regizat de David Gregory, cu James Morgan ca director of photography – operator cameră -, videoclipul a fost filmat în timpul turneului alături de Static-X în Marea Britanie.

Bassistul formației, Tim King, spune: Regizorul ne-a abordat cu un concept out-of-the-box. Era un concept ciudat să nu bagi formația și să faci videoclipul ca un scurtmetraj în loc de un videoclip muzical. De asemenea, cu piesa având cam șase ani în acest moment, n-avea sens să-l lansam ca ceva nou într-un mod „tradițional”.

Cu o abordare care bate spre „The Witch” sau „I Spit On Your Grave”, formația a crezut că e potrivită o lansare de Halloween, ocazie numai bună să sărbătorească în timp ce lucrează la noul material pentru 2020.

Ultimul album Soil a fost lansat în 2017 via Pavement Entertainment și AFM Records. „Scream: The Essentials” a aniversat 20 de ani de existență a formației și conține înregistrări mai vechi, dar și versiuni alternative și mixuri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*