Sortilege va lansa noul album, Apocalypso

Sortilege

Trupa franceză heavy metal Sortilege va lansa un nou album, Apocalypso, pe 3 martie prin Season Of Mist. LP-ul include piese noi, compuse de formația reînnoită, în care a rămas doar solistul Christian „Zouille” Augustin din lineup-ul clasic.

Potrivit comunicatului de presă, Apocalypso a fost creat cu ideea de a păstra ADN-ul Sortilege, adăugându-i în același timp o oarecare modernitate, împreună cu o atmosferă mai hipnotică și incontestabil mai puternică.

Apocalypso track listing:
01. Poseidon (3:32)
02. Attila (feat. Stéphane Buriez) (4:06)
03. Derrière Les Portes De Babylone (feat. Myrath) (6:33)
04. Le Sacre Du Sorcier (5:08)
05. La Parade Des Centaures (feat. Stéphane Buriez) (2:59)
06. Walkyrie (4:20)
07. Encore Un Jour (4:45)
08. Trahison (3:40)
09. Vampire (4:02)
10. Apocalypso (feat. Kevin Codfert) (7:53)

În august 2021, Sortilege a lansat un album numit Phoenix prin Verycords/Warner. Materialul a inclus 12 melodii reînregistrate plus două piese noi.

Formată în 1981, Sortilege a lansat EP-ul auto-intitulat în 1983, urmat de albumul de debut, Métamorphose, un an mai târziu. Cele două lansări au câștigat rapid popularitate și sunt cunoscute ca unele dintre cele mai importante – dacă nu cele mai importante – lansări heavy metal din Franța. Deși toate albumele lor originale conțineau versuri în franceză, versiuni în limba engleză ale materialelor Métamorphose și Larmes De Héros (1986) au fost disponibile, de asemenea.

Sortilege a fost una dintre trupele preferate ale liderului Death, Chuck Schuldiner, care a purtat cu mândrie tricoul cu logo-ul trupei franceze la diferite concerte, înainte de moartea sa prematură în 2001.

Sortilege 2023 lineup:
Christian „Zouille” Augustin: Vocals
Bruno Ramos: Guitar
Olivier Spitzer: Guitar
Sébastien „Shag” Bonnet: Bass
Clément Rouxel: Drums

Sortilege- Apocalypso
Sortilege- Apocalypso


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*